lørdag den 15. april 2017

Predseda ICC hity von na, šikanovanie 'povahe veľkej trojky

Medzinárodnej kriketové rady by mohli byť stanovené, aby sa podrobil čerstvé reštrukturalizáciu po jej novým predsedom, Shashank Manohar, dal usvedčujúce zhodnotenie minuloročných ústavných zmenách, ktoré videli Indie, Austrálie a Anglicka prevziať kontrolu nad svetového krikete.

< p> Manohar, ktorý nahradil N Srinivasan ako prezident tabule kontroly pre kriket v Indii v októbri a vzal jeho miesto ako predseda ICC začiatkom tohto mesiaca, kritizoval "šikanu" charakter riadiaceho orgánu, že vidí tieto tri krajiny majú trvalý role na kľúčových výborov a mať väčší podiel na výnosoch z globálnych udalostí.

"nesúhlasím s tromi hlavnými krajinami šikanova nie ICC," povedal Manohar v rozhovore s hinduistického noviny. "To je môj osobný názor, pretože ako som vždy hovoril, že inštitúcia je väčší ako jednotlivci.Nemožno zaručiť, ktoré jednotlivec obsadí prvé miesto v jednej z týchto krajín.

"A ICC ústavu, ako to stojí dnes, hovorí, že vo všetkých hlavných výborov ICC, budú tieto tri krajiny automaticky tam.

"Takže všetky finančné a obchodné aspekty a výkonný výbor bude riadený zástupcovia týchto troch krajín, čo podľa mňa nie je v poriadku.Tie by mali mať najlepšie muža, či už pochádza z Zimbabwe, alebo Západnej Indii, alebo dokonca z pridruženého alebo partnerský [člena] pracovať vo výbore, ktorí budú presadzovať záujmy ICC. "Austrália prehliada spinner O'Keefe v tretí test zo strany na tvár nového Zélande Prečítajte si viac

Pokiaľ ide o rozdelenie príjmov ICC, dodal: "nesúhlasím s vzorca zdieľanie príjmov, pretože je to pekn� � povedať, že India [BCCI] vôle získať 22% z celkových príjmov ICC, ale nemôžete robiť chudobní chudobnejší a bohatí bohatší, len preto, že máte vplyv.ICC beží krikete po celom svete. "

Počas prvých dvoch mesiacov na starosti indického krikete, Manohar začalo ťaženie proti údajnej konflikty záujmov v rámci BCCI radoch a nedávno zverejnila zoznam pravidiel ktoré bránia zamestnanci držiaci vonkajšie role, ktoré majú žiadny obchodný záujem na činnosti rady.

Teraz 58-ročný, keď tvrdí, že hovoriť osobne, by mohol byť nastavený tak, aby podobné zmeny na ICC po uplatnení dvojaký role, ako je jeho vlastné, by v ideálnom svete, neexistuje

"Keď som na ICC ako BCCI zástupca, je to môj najdôležitejšie povinnosťou chrániť záujmy BCCI. Tak ako sa môžem chrániť záujmy ICC, ktorý zasadá ako jeho predseda? "Povedal.


" Ak existuje konflikt medzi záujmami BCCI a ICC, budem mať pre ochranu záujmov z BCCI.Potom som nesplnila svoju povinnosť, sedí tam ako predseda ICC, a nie chrániť svoje záujmy. Bet365-Viac informácií "

Manohar uviedol, že Giles Clarke, ktorý zastupuje Anglicko a Wales kriketové tabuľu u ICC a bol jedným z architekti takzvanej veľkej trojky prevzatia vlani, spolu s Srinivasan a teraz v dôchodku Wally Edwards Austrálie, je v súlade s ním o týchto veciach.

Bet365-Podrobnosti tu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar