torsdag den 13. april 2017

West Coast vyvrátiť tvrdenie bývalý hráč svoje drogovej kultúry v klube v roku 2006

West Coast hovoria, že sú veľmi sklamaný, že načasovanie a obsahu tvrdení bývalý hráč Daniel Chick, že tam bol toxický kultúra užívanie nelegálnych drog v Orlovej 2006 AFL Premieship-víťazný tím.

Chick patentového štvrtkovom Herald Sun, že on a bývalý tímový kolegovia Daniel Kerr a Ben Cousins ​​vzal masívne dávky astma drog prednizónom vo vzore odborníci opisujú ako bizarné a nevhodné.

"The West Coast Eagles sú nesmierne sklamaný tým, že obsah, načasovanie a zverejnenie niektorých nepodložených tvrdení bývalý hráč Daniel Chick v Melbourne novinách dnes, "povedal West Coast vo svojom vyhlásení vo štvrtok.

" klub nebol kontakt ovaný poskytnúť akýkoľvek zostatok na článok a dôrazne vyvracia tvrdenia v tomto príbehu.Klub a jeho zdravotnícky personál sú hlboko urazený týmito obvineniami a interne diskutovať o vhodný postup. "

Obvinenie prišlo iba tri dni predtým, než AFL veľkého finále, Eagles 'prvýkrát od víťazstva vlajku pred deviatimi rokmi po tom, čo porazil v Sydney Swans jediným point.Carlton a Brisbane nebude mať navyše AFL draftu pre budúcu sezónu čítajte viac

Chick odhalila v správe, že klub zamestnanec skryl niektorých hráčov z drogových testerov , že číslo skoršie Eagles rozdávané sedatíva vo veľkom k hráčovi a že použitie kokaínu, extázy Unibet-Vyzdvihnúť bonus a metamfetamínu boli rozšírené v tíme.

Chick tiež, že niektorí hráči by nełňupajte tabak rozdrví Xanax a vziať Valium vodkou relaxovať na lety do az Perth.

použitie prednisonu je zakázan� � podľa antidopingových pravidiel, ak nie je vymazané pomocou špeciálneho Asada lekárskou komisiou.Chick povedal Cousins, Kerr, a sám, kto bol astmatik, mal tento súhlas. Avšak, on by len niekedy vziať liek počas sezóny, na herných dní, a iné stimulanty.

"Nemohol som ani pokojne sedieť na lavičke," povedal Chick. "Začal som brať 20mgs a 5mgs tablety na deň zápasu, ale potom sa rýchlo eskalovalo až 40 až 50mgs.


To rozbije svoj systém. Mám od tej doby prečítať veľa o tom, nevedeli sme, čo sa stalo s nami. Cítite nepriestrelný podstate.

"Aj ďalší deň alebo dva by ste sa cítiť nárazy, ale do stredy budete vyrovnávanie a je ťažké ísť znova.Akonáhle ste v tomto cykle, bolo to ako závislosť. "

Chick povedal, že išiel verejnosť s príbehom, ako chcel vysoko postaveným o sobám, ktoré majú byť vykonané väčšiu zodpovednosť za zdravie svojich hráčov.

"Čo sa stalo na na západnom pobreží je kvôli nedostatku vedenia zhora nadol," povedal. "Zdravie hráčov by mal byť dôležitejší ako ochrana značku…Nemyslím si, že Premiership je pokazené, ale to prišlo na príliš vysokú cenu."

Unibet-Klikni pre svoj bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar